Als het aan de de Wurkgroep Boatfunsports ligt, mag er binnenkort weer met speedboten worden hardgevaren op de Burgumer Mar. De werkgroep pleit voor het instellen van een hardvaargebied aan de oostkant van de Mar. De Provincie wil hier wel over praten maar uitsluitend als er een volwaardig draagvlak is in de mienskip. Daarom presenteren de initiatiefnemers a.s. maandagavond 30 januari 2017 hun plannen tijdens een openbare avond in Sumar in Klein Zwitserland.

Meer info is te vinden op: http://www.omropfryslan.nl/nijs/695608-hurdfarre-en-wetterskye-moat-kinne-op-burgumer-mar en in de Leeuwarden Courant van 28 januari (p. 18 van Fryslân).

Wilt u deze informatieavond bijwonen, dan wil de organisatie graag een e-mail van u ontvangen dát en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn  

Burgumer Mar

ABA 5356

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen