Onze geldautomaat aan de Elte Martens Bemastrjitte 11 B wordt vervangen. De geldautomaat is daarom vanaf 29 december 2016 tot nader order buiten gebruik. 

Verbouwing 

Voor het plaatsen van de nieuwe geldautomaat is een verbouwing nodig omdat deze niet past in de huidige situatie. Op dit moment wordt onderzocht wat hiervoor nodig is. Om deze reden is de geldautomaat langere tijd buiten gebruik.

Dichtbij

Om u tijdens de vervanging in de contante geld behoefte te voorzien, kunt u terecht bij de geldautomaten in Burgum (Bulthuissingel 2), Harkema (Bouwe Harkemastrjitte 5a), Kootstertille (Alde Dyk 2) en Surhuisterveen (De Kolk 37). Als alternatief kunt u daarnaast gebruik maken van de Rabo Geld Express waarbij uw contante geld thuis bezorgd wordt. Wilt u meer weten over de alternatieven of heeft u vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer (0512) 58 77 77 of mail naar

Via deze site houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de geldautomaat in Eastermar

 

pinautomaat

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen