×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 427 niet laden

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan jullie voor te stellen als wijkagent onder andere van Eastermar. Halverwege april ben ik begonnen met mijn werkzaamheden als wijkagent. Ik ben de vervangster van mijn collega Hans Helmholt die nu geniet van zijn pensioen.

In 1981 ben ik gaan werken bij de gemeentepolitie Achtkarspelen. Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest op straat, ben ik bij de recherche gaan werken als zedenrechercheur. Deze functie heb ik ook 17 jaar uitgeoefend. Ik merkte het laatste jaar dat ik in deze functie niet meer het plezier had als het zou moeten zijn. Dus tijd voor een nieuwe uitdaging. Het laatste jaar van mijn uniformtijd in 1988 was ik buurtagent van Harkema en Surhuisterveen. Ik merkte dat ik dat contact met mensen ook heel erg had gemist dus toen in Noordoost een vervanger werd gezocht voor de vertrekkende wijkagent wist ik ook gelijk waarvoor ik wilde gaan: wijkagent in de Wàlden.

Ik ben geboren in Jistrum en daar de eerste 10 jaar van mijn leven gewoond op de Buurtlaan 13. Thans woon ik met mijn gezin in Buitenpost met echtgenoot en drie meiden waar af en toe diverse pleegkinderen aanschuiven.

Met sommigen inwoners van Eastermar heb ik al kennis gemaakt. Buiten Eastermar ben ik ook wijkagent van Hurdegaryp en Jistrum, Noardburgum en Feanwaldsterwal. Ik verkondig nu in mijn omgeving dat ik het mooiste gebied van Friesland heb als wijkagent. U zult mij in de toekomst vast wel een keer tegenkomen in de auto of op de fiets. Spreek me aan of neem contact met me op. U kunt mij bereiken via telefoonnummer 0900-8844 of via email: 

Wijkagent

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen