Op woensdag 16 maart om 17.30 uur worden op Podium TV in het programma 'Toneelmeesters' opnames uitgezonden over Theater Meerzigt, waarin wordt stilgestaan bij het de historie van Meerzigt en hoe ons thuistheater 'Theater Meerzigt' is ontstaan, wat er komt kijken bij het organiseren en programmeren en hoe wij vervolgens af zullen sluiten in het eerste weekend van april met een aantal prachtige programma's. Het programma Toneelmeester doet iedere week verslag vanuit één van de theaters in Noord Nederland. Presentator Arno van der Heyden, die ook zelf te zien is in Theater Meerzigt op vrijdagavond 1 april met zijn programma ‘U bevindt zich hier’, doet verslag vanuit ons theater tijdens het opbouwen van de zaal.

Ga naar www.podium.tv naar 'Programma's ‘ en vervolgens naar 'Toneelmeesters' voor een impressie over het programma Toneelmeesters en het terugkijken van voorgaande uitzendingen.

Podium TV is te zien op de kabels van Ziggo / UPC (kanaal 35), Kabelnoord (kanaal 19) en Caiway (kanaal 39) of direct via de website van PodiumTV.

logo theatermeerzigt

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen