Oproep aan alle Eastermarders.

Nu willen we alle Eastermarders oproepen aan deze actie mee te doen. Hiervoor kunt u de levensmiddelen inleveren, elke 1ste zondag van de maand in het kerkgebouw. Of op de zaterdag voorafgaand aan de 1ste zondag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur aan de E.M.Beimastrjitte 48.
Of op afspraak: tel. 472416 of 06-11122340, Beimastrjitte 48 / tel. 471442 Fam. Westerhof.

Wilt u meer weten over dit initiatief, neem dan contact op met fam. Westerhof

voedselbank

Op initiatief van de jongerengespreksgroep CrisTcross worden elke 1ste zondag van de maand levensmiddelen ingezameld voor de voedselbank. Ook in onze directe omgeving zijn mensen daar afhankelijk van.
Van de medewerkers van de voedselbank kregen we een lijst met producten waar veel behoefte aan is:
houdbare melk, bruine bonen, kapucijners, blikgroenten, jam, pindakaas, hagelslag, margarine e.d., snert, macaroni/spaghetti enz., koffie, thee, suiker, vruchtencocktail in blik, shampoo, douchegel, zeep, appelmoes, waspoeder, rijst/bloem/pannenkoekmix, tandenborstels, tandpasta.        
Tip: iets ‘luxe’ zoals chocolade, in het bijzonder voor gezinnen met kinderen.

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen