Hallo iedereen,
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen gaat een aantal Eastermarder wielrenners (Minne Okkema, Edou Ritsma en Eit Jonkman) de 'Tour for Life' fietsen, een actie die 'Artsen zonder Grenzen' financieel wil ondersteunen. Al het ingezamelde geld gaat naar dit goede doel. Er wordt al vanaf januari getraind om deze Tour goed uit te kunnen fietsen. De fietstocht voert door Italië, Frankrijk, Zwitserland, Luxemburg, België en de finish is op de Cauberg in Limburg, Nederland.

Om extra geld voor het goede doel binnen te halen staat er vanaf nu bij Minne Okkema aan de Grote Hornstweg 19c een grote oudijzercontainer bij de weg. Hier kunt u al uw oud ijzer dumpen. De gehele opbrengst is voor 'Artsen zonder Grenzen'.
Bij voorbaat dank.

 

container bak fietsen

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen