×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Binnenkort moeten Eastermarders en iedereen die gebruik maakt van de brug over het Prinses Margrietkanaal (Burgumerdaam) te Burgum rekening houden met het feit dat er werkzaamheden gaan plaatsvinden met betrekking tot onderhoud aan het brugdek.
foto van www.lemmer-delfzijl.nl

In overleg met verschillende betrokken partijen is besloten om de overlast voor weg- en vaarwegverkeer zoveel mogelijk te beperken door de werkzaamheden in de 1e week van de bouwvak 2009 uit te laten voeren. Stremming 1e week bouwvak
In de periode vrijdag 17 juli 2009 20.00 uur t/m maandag 27 juli 2009 6.00 uur wordt het wegverkeer dus 9 dagen achtereen gestremd om het houten wegdek en de onderliggende stalen constructie te renoveren (uitloop door onvoorziene omstandigheden daargelaten).
De brug is in deze periode gesloten voor het weg- en waterverkeer
(fietsers en voetgangers uitgezonderd).

Lees meer in de  bijgevoegde pdf van de Provinsje Fryslân.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen