Op zaterdag 2 maart om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘Nitro Nitro’ plaats door ‘Trio C tot de 3e.

Trio C tot de 3e is al een aantal keren te gast geweest in Theater Meerzigt. En altijd weer goed voor een vrolijke en muzikale ontmoeting! Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormen samen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek.
Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel.
Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen.
Nitro Nitro  is de titel van de nieuwste cd van Trio C tot de 3e, met bestaande maar ook veel eigen composities.
Ze wisselen de nummers af met anekdotische verhaaltjes over de herkomst van het muzikale materiaal in de breedste zin des woords.
 
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

trio c tot de 3e