Optreden Lianne Zandstra en Theatergroep Pact in  ‘THEATER MEERZIGT’ 

EASTERMAR:  Op zaterdagavond 12 september om 20.00 uur vindt in THEATER MEERZIGT  te Eastermar de try-out voorstelling plaats van het programma ‘Tichtby’ door de Friese actrice en zangeres Lianne Zandstra i.s.m. Theatergroep Pact uit Amsterdam. De officiële première van deze muziektheatervoorstelling zal een week na het optreden in Theater Meerzigt plaatsvinden in de Harmonie te Leeuwarden, waarna een tournee start langs diverse theaters in Friesland.
lianne_zandstra
TICHTBY is een ode aan de eenvoud en laat de worsteling zien van een wanhopige 30-er die verstrikt is geraakt in het digitale tijdperk. Het programma bestaat uit een mix van zelfgeschreven en bestaande teksten en liederen in het Fries.
Lianne Zandstra, die in vele producties van Tryater speelde,  is bij het grote publiek vooral bekend geworden door haar rol als mevrouw Wijnstra in de Schippers van de Kameleon en als Afke Baas in Baas Boppe Baas. Verder speelde zij gastrollen in tal van televisieseries als Dankert en Dankert, Baantjer, Van Speijk, Spangen en Onderweg Naar Morgen.
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: 0512-472190  of 0512-471232. Emailen mag ook naar: theater@hotelmeerzigt.nl

Meer informatie in de bijlage:  theater_meerzigt_nieuwsbrief_15.pdf