EASTERMAR:  Op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart om 20.00 uur vinden in Theater Meerzigt te Eastermar twee optredens plaats van de bekende theateractrice Tet Rozendal met haar nieuwste programma 'It Wûnder út é Wâlden'.

Tet

Nadat Tet Rozendal Fryslân verraste met de voorstelling ‘Tet Rozendal sjongt Marlene Dietrich’ zoekt ze het deze keer dichter bij huis. Geboren en getogen in Kuikhorne beschrijft én bezingt ze in deze volledig Friestalige muziektheater voorstelling de wonderdokters Grutte Wopke, Piter Poes, Maria Brinkman en andere roemruchte genezers, duivelbanners en piskikers uit de Friese Wouden. Maar hoe zit het met Tet zelf? Als meisje zag en deed ze al dingen die voor anderen verborgen bleven. Ze groeide op en leerde het leven kennen, zingend, dansend, spelend. Nu, als volwassen vrouw vertelt ze over haar magie en de magie van oude volksverhalen. Is het allemaal maar theater of is er meer tussen hemel en toneel? Maken mensen de magie? Of is het net andersom?

De voorstelling op zaterdag 17 maart is al volledig uitverkocht en daarom is een EXTRA voorstelling ingelast op vrijdag 16 maart, waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Bezoekers die minimaal 5 kaarten boeken ontvangen een door Tet gesigneerde CD van haar programma.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje. Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Voor meer informatie en video’s, zie de bijgevoegde nieuwsbrief of ga naar www.theatermeerzigt.nl  en www.tetrozendal.nl

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen