Optreden Tet Rozendal in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR
Op zaterdag 17 oktober vindt de muziekvoorstelling 'Tet Rozendal sjongt Marlene Dietrich' plaats in Theater Meerzigt te Eastermar. Het 25 jarige multi-talent Tet Rozendal heeft er voor gekozen om Marlene Dietrich in haar 'memmetaal' te vertolken. Rozendal- geboren in het Friese Veenwouden - zingt en presenteert een complete muziekshow gebaseerd op het repertoire dat de in Berlijn geboren Dietrich vroeger zong.
Tet_Rozendal
Er is in korte tijd al veel media-aandacht geweest voor het project Dietrich in het Fries. Tet Rozendal was al te gast bij RTV-Oost en bij het VARA programma 'Spijkers met koppen'. Het liedje Lily Marleen dat ze live speelde voor Omrop Fryslan werd door het publiek in de Friese Top 100 aller tijden gestemd. Het belooft dan ook een bijzondere mooie avond te worden in Theater Meerzigt in Eastermar. Klassiekers als 'Lola', 'Ich bin von Kopf biss Fuss auf Liebe eingestellt' en 'Lili Marleen' zullen door Rozendal op geheel eigen en eigentijdse wijze vertolkt worden in het Fries. Met verwijzingen naar de levensloop van Dietrich en gerelateerd aan eigen ervaringen uit haar eigen jonge leven presenteert, zingt, schreeuwt en danst Tet Rozendal de Dietrich evergreens. Ze deelt haar wel en wee op een interactieve manier met het publiek. Rozendal probeert Dietrich dan ook niet te imiteren. Ze geeft haar eigen visie op Dietrich en haar repertoire. Muzikanten Marius de Boer (piano en gitaar) en Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool en banjo) proberen de flamboyante maar wispelturige Rozendal hierbij te volgen.
De voorstelling begint om 20.15 uur.
Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: 0512-472190  of 0512-471232. Emailen mag ook naar: theater@hotelmeerzigt.nl
Meer info:
marista music company 0517-233396  of info@marista.nl
zie ook: www.tetrozendal.nl
Meer informatie in de bijlage: Nieuwsbrief Theater Meerzigt