Inwoners van Eastermar & Omstreken, wij nemen Gezonde Maatregelen in de Zorg!

Maakt u zich ook zo'n zorgen over de toenemende zorgkosten? Geen paniek: wij gaan een beetje voor u zorgen de komende tijd! Theater Meerzigt en De Grientespesjalist uit Eastermar hebben namelijk een gezond pakket van maatregelen opgesteld; voor zowel de minima als een gezin met tweeverdieners van 2 x modaal. En zonder inkomensplafond.

Want, wanneer u de komende tijd 3x voor minimaal € 10,00 besteedt bij De Grientespesjalist in Eastermar, krijgt u een toegangskaart voor het optreden van Dixie Doodle op zaterdag 24 november cadeau! Er worden in totaal 5 kaarten beschikbaar gesteld voor deze voorstelling.  Zonder eigen risico!

En wanneer uw spaarkaart nog niet vol is op de 24e november, spaart u gewoon verder voor de voorstelling van 'Het Nederlands Komedie Theater' op 15 december of voor het Kerstconcert van 'Lijn 12' op 23 december waarvoor ook ieder 5 kaarten beschikbaar gesteld zijn. Wees er snel bij, want de 15 kaarten zijn er maar zo uit!

En... alsof het allemaal maar niet op kan in deze tijd van bezuinigingen: De Grientespesjalist zorgt in de pauze van deze voorstellingen voor lekkere en vooral gezonde hapjes!

Met Vriendelijke Groet / Mei Freonlike Groetnis,

Heymen Jansen

www.theatermeerzigt.nl

 

Hamstra