Smûke Snein met muziek van Eddie Mulder in Meerzigt Eastermar. Eddie Mulder speelt een afwisselend repertoire: akoestisch, symfonisch en zelf een beetje jazzy. Zondagmiddag 16 december a.s. bent u vanaf 15.00 uur hartelijk welkom.

Begin tachtiger jaren werd Eddie Mulder professioneel muzikant in de band Avenue en werkte daarnaast als sessiemuzikant. Vanaf de jaren negentig speelt hij in Flamborough Head, Trion, Leap Day en Pink Floyd Project en tot op de dag van vandaag in het duo Two Faces met Jos Hartveld en het akoestisch gitaartrio French Connection samen met Oeds Bouwma en Melvin van Eldik. Om (bijna) het laatste beetje van zijn tijd vol te maken treedt hij ook solo op in binnen- en buitenland en geeft hij gitaarles.

Zijn meest recente solo-album, met louter zelfgecomponeerde stukken, kwam kortgeleden uit en heet 'In A Lifetime'. Zijn liefde voor zowel klassieke gitaarmuziek als symfonische en progressieve rock verklaart hij op dit album met overgave. Hoewel het album volledig instrumentaal en grotendeels akoestisch is, verveelt het geen moment! Alle nummers zijn namelijk divers, niet lang en het akoestisch werk wordt afgewisseld met muziek die meer een symfonische en zelfs jazzy inslag heeft.

De muziek van Eddie Mulder brengt je in een positieve stemming en geeft je naast rust ook energie en motivatie om leuke dingen te ondernemen. KORTOM: hier wil je bij zijn!  

Aanvang 15:00 uur. Hapje en drankje natuurlijk aanwezig!   Entree €10,-

eddie mulder