Sieger L. van der Zwaag in  ‘THEATER MEERZIGT’ te EASTERMAR: 

man

Op zondag 9 oktober om 15.00 uur wordt door Theater Meerzigt te Eastermar een Literaire Wandeltocht georganiseerd i.s.m. schrijver en dichter Sieger L. van der Zwaag.Aan de hand van onderweg geplaatste gedichten, neemt hij u mee in zijn gevarieerde dichtwereld. De wandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en bij terugkomst in Theater Meerzigt volgt nog een kort vervolgprogramma. 

Sieger L. werkt dagelijks vanuit zijn dichters-cel in de voormalige Blokhuispoortgevangenis in Leeuwarden. Hij stond onlangs al op het Easterbarren festival in Eastermar en maakte daarvoor speciale gedichten over Eastermar. Hij schreef de afgelopen jaren overigens vele honderden gedichten over tal van Friese steden, dorpen en buurtschappen. Een bijzondere dichter, die dicht bij de mensen staat en hen direct aan wil spreken in een te begrijpen taal. Het bijzondere van zijn werk is dat zijn gedichten bestaan uit treffende combinaties van woord en beeld en zo letterlijk zíchtbaar gemaakt worden. Een bekende uitspraak is: “Één beeld zegt meer dan 1000 woorden”, maar de combinatie van woorden en beelden in het werk van Sieger L. van der Zwaag zijn nog méér veelzeggend. Dit is poëzie op een verstaanbare toon. 

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Voor reserveringen: www.theatermeerzigt.nl. Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190. 

Zie voor meer informatie de bijgevoegde Theater Meerzigt Nieuwsbrief of bezoek de volgende websites:

www.theatermeerzigt.nl

www.atelieroblomow.nl