Op zaterdag 23 maart om 20.00 uur is er in Theater Meerzigt te Eastermar een optreden van Sânman & Sikke met Frederike Kleefstra.
Sânman & Sikke heeft de afgelopen jaren een eigen plek verworven in het Friese muziekleven. Sinds de oprichting in 1994 werken ze aan een gevarieerde mix van stijlen die bij elkaar een uniek repertoire vormen. Belangrijke inspiratiebron voor Sânman & Sikke is de meerstemmige muziek van groepen als The Mills Brothers, Crosby, Stills, Nash & Young en muziek uit de beginperiode van Elvis.

De Friestalige pijler onder het repertoire wordt gevormd door gedichten van o.a. Fedde Schurer, Henk de Boer en Aggie van der Meer. Frederike Kleefstra is door en door bekend in Fyslân als zangeres van luisterliedjes en ballades en treedt zowel solo op als in combinatie met andere artiesten. En nu in 2012-2013 is zij op tournee met Sânman & Sikke met een gevarieerd closeharmonyprogramma.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje in de pauze. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232
sanman en sikkefrederike kleefstra