Op zondag 15 november treedt op in Theater Meerzigt te Eastermar de Japanse forte pianiste Megumi Tanno . Dit optreden wordt verzorgd in samenwerking met de Stichting Musicians Worldwide. Deze stichting brengt mensen via muziek bij elkaar : jong en oud, ziek en gezond, zonder dat daarbij barrières zijn door ras, godsdienst, geaardheid en afkomst, waarmee zij een bijdrage probeert te leveren tot het kweken van begrip en respect voor elk menselijk individu in een multiculturele samenleving.

megumi tanno 2007

De talentrijke forte pianiste Megumi Tanno heeft zojuist de 1e prijs behaald bij het prestigieuze Van Wassenaer Concours en was afgelopen 25 oktober te zien in het TV-programma ‘Vrije Geluiden’ van de VPRO. Megumi studeerde piano aan de Tokyo National University of Fine Arts and Music en ontving daar haar Bachelor degree met als specialisatie de liederen van C.P.E. Bach. In 2007 behaalde zij haar Master degree aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Megumi zal werken vertolken van o.a. Beethoven, Schubert en Tsjaikowsky. Daarnaast zal zij ook enige Japanse stukken ten gehore brengen. Het belooft dus een boeiende mengeling te worden van multiculturele muziekinvloeden.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: 0512-472190 of 0512-471232. Emailen mag ook naar: theater@hotelmeerzigt.nl

Meer info:

Meer informatie in de bijlage: Nieuwsbrief Theater Meerzigt

Met vriendelijke groet / Mei Freonlike Groetnis, Kind Regards,

Werkgroep Theater Meerzigt

Heymen Jansen