image002Optreden Nico ter Linden op zaterdag 18 september in 'THEATER MEERZIGT' te EASTERMAR

EASTERMAR: Op zaterdag 18 september om 20.30 uur vindt in Theater Meerzigt een optreden plaats van theoloog, schrijver en verhalenverteller Nico ter Linden, muzikaal ondersteund door Gertru Pasveer (harpiste) en Peter de Leeuw (violist). Ter Linden vertelt de bekende Jozefverhalen uit zijn boek 'het land onder de regenboog', afgewisseld met Jiddische muziek.

Nico ter Linden was van 1977 tot 1995 predikant van de Westerkerk in Amsterdam. Van daaruit bracht hij zijn eigen televisieprogramma "Op verhaal komen in de Wester".

Ter Linden publiceerde vele boeken en was columnist van het dagblad Trouw. De hervertellingen van de Bijbel in de serie "Het verhaal gaat" verschenen in grote oplagen en zijn in vele talen vertaald. Al jarenlang heeft Ter Linden een intense belangstelling voor de Jiddische cultuur, hetgeen ook blijkt uit de muzikale omlijsting van dit programma. Na afloop kunt u bij de boekentafel in Theater Meerzigt uw boek door Nico ter Linden laten signeren.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje na afloop. Aanvang 20.30 uur. Vooraf reserveren is gewenst.

Voor reserveringen: info@theatermeerzigt.nl . Bellen mag ook naar: 0512-471232 of 0512-472190 .

Meer informatie in de bijlage: Nieuwsbrief Theater Meerzigt

Met vriendelijke groet / Mei freonlike groetnis,

Werkgroep Theater Meerzigt
Heymen Jansen

Theater Meerzigt
E.M.Beimastrjitte 8
9261 VJ Eastermar
T +31(0)512 471232

E info@theatermeerzigt.nl

www.theatermeerzigt.nl


Download hier de flyer...