EASTERMAR:  Op zaterdag 2 februari om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘Van Berini tot Solex’ plaats door Marjolein Meijers met haar band.
Marjolein Meijers was al in eerder in Theater Meerzigt te zien in augustus 2012 tijdens het straatfestival 'Easterbarren' in Eastermar, waar Marjolein met de broers Walter en Onno Kuipers te zien waren tijdens een 'preview'.

marjolein

En nu komen zij naar Theater Meerzigt met het avondvullende programma 'Van Berini tot Solex'
Al 25 jaar zijn er lovende kritieken over de muziek en de liedjes van Marjolein Meijers. Meer dan tweeëntwintig jaar vormde zij samen met Hans Kemeling "De Berini's" en in een latere fase met Bob Fosko.
Met Jan Rot vormt ze tevens het muzikale duo "An & Jan" en onder haar eigen naam treedt zij al sinds 2007 op. Eerst met het programma “Solex” , wat schitterende kritieken kreeg van de landelijke pers en nu met “Van Berini tot Solex” leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven. Van Ierse traditionals, langs de Amerikaanse Western Swing tot de vette onvervalste Cayun. Natuurlijk wordt dit alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach... Precies zoals we van Marjolein Meijers gewend zijn. Een programma om niet te willen missen.
Meer informatie op www.marjoleinmeijers.nl

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje in de pauze. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232