Op zaterdag 28 september om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling 'Slagwerk in de Kamer 2.0' door Joeke Hoekstra en Niels Meliefste plaats.

joeke-hoekstra

 Na vijf jaar is het energieke duo Joeke Hoekstra en Niels Meliefste weer terug met een gloednieuw programma met uiteraard weer een keur aan instrumenten, zoals marimba, vibrafoon, Afrikaanse trommels en Japanse gongs. Deze keer gaat het duo nog verder op zoek naar de uithoeken van hun instrumentenkast. Een voorpoefje was al te zien tijdens het straatfestival Easterbarren eind augustus. De van Eastermar afkomstige Joeke Hoekstra en de Zeeuw Niels Meliefste zijn beide afgestudeerd voor de Masteropleiding Klassiek Slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Niels is lid van 'Slagwerk Den Haag' en te vinden op vele podia in binnen- en buitenland. Joeke speelt als freelancer in o.a. het Residentie Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest en Metropole Orkest en is dirigent en slagwerker bij Joop van den Ende Theaterproducties en verder is hij als hoofdvakdocent Klassiek Slagwerk verbonden aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Er is voor deze voorstelling nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Klik hier voor de poster