EASTERMAR:  Op vrijdag 13 september om 20.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar de voorstelling ‘Miljoenen Idioten’ plaats door Jeroen Kramer.

Jeroen Kramer (die we kennen als een der allesweters van Het Klokhuis en als razende reporter van Het Sinterklaasjournaal ) laat zich met zijn gloednieuwe liedjesprogramma ‘Miljoenen Idioten’ van een geheel andere kant zien en ontpopt zich als ‘stand-up zanger’. Gewapend met slechts 2 gitaren, een effectpedaal en een microfoon voert Jeroen zijn publiek een volstrekt eigen wereld binnen van grillige seksuele fantasieën, sentimentele smartlappen, amechtige protestsongs en puntgave liefdesliederen. Ook de vermakelijke bespiegelingen in de verhalen tussen de liedjes door vormen een aanzienlijk bestanddeel van het repertoire en schieten langs moord- en doodslag, dameslingerie, de hond, de Beatles en nog veel meer. Een ongeëvenaarde mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met opvallend goed gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities die uitstapjes maken naar vele hoeken van pop, jazz, en levenslied. Kortom: ‘Miljoenen idioten’ is een unieke aanwinst voor de Nederlandse podia.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst én een hapje en drankje. Voor meer informatie en reserveren: www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

jeroen kramer