Wat gaat er nu uiteindelijk gebeuren komende zondag 15 januari, 17.00- 21.30, in Meerzigt......

Er zijn 7 nummers verspreid, welke dat zijn kunt u zien in de vorige berichten. Deze 7 nummers gaan sowieso gebracht worden en muzikanten/zangers kunnen hierop intekenen op de dag zelf of eerder als ze mee willen doen. De nummers worden alleen met een beetje zangversterking gebracht en er is van te voren niet geoefend. Wel is er een volledige bandbezetting aanwezig. Dus drummers, toetsenisten, gitaristen, zangers en zangeressen en hopelijk ook een blazerssectie.
Het gaat niet om perfectie, wel is plezier maken een vereiste. Na het brengen van deze nummers kunnen mensen verzoekjes indienen. Dit kan een verzoek zijn voor een bepaald lied maar ook voor b.v. een bepaalde muzikant/zanger. Op dat moment gaan we kijken of we dat kunnen realiseren. Misschien hebben sommige mensen enige steun in euro's nodig om het podium te betreden. Je weet maar nooit. Vermoedelijk ontstaan er verrassende combinaties. Jammen dus!

De opbrengst wordt gehaald uit de verkoop van consumpties (tegen laag tarief) en de verzoeknummers. Je hoeft geen entree te betalen, het moet toegankelijk zijn voor iedereen. Alle vrijwilligers werken belangeloos mee, niemand verdient hieraan, ook Meerzigt niet. De winst gaat in zijn geheel naar World servants aan het einde van de avond.

Het is nu al geweldig om te zien dat we als dorp dit binnen twee weken kunnen realiseren met meer dan 40 vrijwilligers nu al! We hopen op een mooi bedrag en een beregezellige middag/avond.

Tot zondag!

instrumenten