EASTERMAR: Op zaterdag 2 juni om 20.30 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een optreden plaats van het bekende Friese duo ‘Die Twa’. Inmiddels bestaat dit duo al weer 10 jaar. Krijn Dijkstra en Jacob Dijkstra hadden een aantal jaren geleden nog geen idee dat zij ooit gepresenteerd zouden worden als het nieuwe popduo Die Twa uit Friesland. Jarenlang luisterde het duo vele bruiloften, recepties, feesttenten en andere partijen op met voornamelijk het bekende feestrepertoire.
In 2008 begonnen Krijn en Jacob met schrijven en componeren van eigen stukken in hun eigen Friese taal. Deze teksten liggen dichtbij Krijn en Jacob zelf en worden geschreven vanuit het hart. De arrangementen kenmerken zich door een fris pop/rock karakter en deze combinatie blijkt toegankelijk te zijn voor een breed publiek. In 2009/2010 kwam de definitieve doorbraak voor de heren. Inmiddels staan ze op grote podia in binnen- en buitenland. Een avond met Die Twa betekent een avond lang genieten!
DieTwa1 

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Reserveren kan via www.theatermeerzigt.nl of telefonisch via: 0512-471232

Voor meer informatie, ga naar www.theatermeerzigt.nl en www.dietwa.nl