EASTERMAR: Op zondag 28 september om 15.00 uur vindt in Theater Meerzigt te Eastermar een optreden plaats van muziektheatergezelschap De Andersons met hun nieuwe programma ‘In gesprek met mijn moordenaar’: een thriller over de moord op de Zweedse premier Olof Palme, die in 1986 werd neergeschoten na een bioscoopbezoek in Stockholm. De spraakmakende moord is ondanks de gigantische impact op Zweden en de rest van de wereld nog altijd niet opgelost. Wel zijn er maar liefst honderddertig mensen die de moord uit zichzelf hebben bekend.
In deze muziektheatervoorstelling verhoort Olof Palme postuum een aantal verdachten van zijn eigen moord, waaronder politieke tegenstanders, Zuid Afrikaanse geheimagenten, een alcoholist en zijn eigen echtgenote. De scènes kruisen met gloeiende, opzwepende en poëtische liederen. De avondvullende voorstelling ‘In gesprek met mijn moordenaar’ is even intrigerend, poëtisch en humoristisch als Palme zelf was.
Kaarten á € 15,00 zijn te reserveren via www.theatermeerzigt.nl. Entree is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. 

andersons