Eastermar – Zaterdagavond 27 september a.s. begint het nieuwe theaterseizoen voor ‘Theater Meerzigt’ in Eastermar. Theater Meerzigt is een initiatief van een aantal Eastermarders die vorig jaar gestart zijn met het organiseren van theatervoorstellingen. De doelstelling is om een zo breed mogelijk aanbod van culturele programma’s te brengen op het gebied van poëzie, diverse muziekstijlen, cabaret, toneel etc. én de theaterbezoekers kennis te laten maken met de veelkleurigheid van oude en nieuwe culturele uitingen uit binnen- en buitenland. Vanwege het grote succes vorig jaar, zal er nu getracht worden om maandelijks een programma te brengen.

Op de eerste theateravond van het nieuwe seizoen, 27 september, zal de Friese dichter, zanger, en verteller Bennie Huisman optreden met het programma ‘Wettersang’. Een muzikaal theatraal programma over Liefde en Verlangen. Liefde voor het zeilen en het varen, voor boten, voor 'de vrouwen van het water'. Verlangen naar de verre kimmen die al dan niet te bezeilen zijn. En naar de geliefde die achterblijft of op de wal staat te wachten. ‘Leafde en Leed’

Het programma, dat twee maal drie kwartier duurt, begint om 20.00 uur. De entreeprijs is € 10,- euro, en dat is inclusief een kopje koffie bij ontvangst en in de pauze een hapje en drankje. Kaarten zijn te bestellen via 0512-472190 of 0512-471232. E-mailen mag ook naar: theater@hotelmeerzigt.nl.

Klik hier voor de theater meerzigt nieuwsbrief 5-1