Op it stuit komt der efkes neat fan it reedriden, maar wat ha we mei ús allen genietsje kinnen fan ús iisbaan op 'De Komerk'

Schaatsen op de Komerk

Dat it skoalle-reedriden op 6 jannewaris ek tige befallen is, litte in pear dielnimmers fan 'De Bolster' jimme hjirûnder witte:

"Wij hebben 6 januari met onze hele school geschaatst. We moesten eerst een wedstrijd schaatsen. Ik moest tegen ineke schaatsen. We moesten ook een elfstedentocht schaatsen. Ik heb jammer genoeg niks gewonnen. het was heel leuk."
Renate Kloostra, gr 4 Obs De Bolster

Skoalle reedriden

"wij gingen met onze school schaatsen. en we moesten schaatsen tegen kinderen van de balsemyn. en ik had maar 1 keer verloren. ik had de tweede plaats gekregen. doutsen kroes was ook bij de ijsbaan. en dat is een echte medaile. die is van echt zilver. en we deden een elfsteden tocht. ik vond het heel leuk."
Willem de Vries, gr 4 Obs de Bolster

"wij hebben 6 januari geschaatst. eerst moest je natuurlijk je schaatsen aan trekken. eerst moesten we een paar wedstrijden rijden. en toen de elfsteden tocht. en daar ben ik vierde geworden. en toen begon de marathon wedstrijd. en toen was de uitreiking van de prijzen. en mijn broer heeft een prijs gewonnen."
Noortje Langman,gr 4 Obs De Bolster

Hjir nochris wer de link nei de foto's fan 6 jannewaris en nei de útslaggen fan de wedstriden.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: