Mede door het mooie weer kunnen wij als organisatie terugkijken op een heel geslaagd spektakel. Onze bouwploegen hadden voor de deelnemers en toeschouwers weer een aantal hindernissen gemaakt op prachtige locaties. De gekozen route liep langs paden waar je normaal nooit zult komen. Ook de deelnemers mogen niet ongenoemd blijven. We hebben prachtige creaties voorbij zien komen.

p9129896

Wij willen als organisatie alle vrijwilligers en sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan dit geslaagde gebeuren. We zijn blij dat alles zonder problemen is verlopen en kijken nu al weer uit naar de voorbereiding voor het volgende spektakel, waarbij wij u allen natuurlijk weer hopen te ontmoeten.

Voor het plaatsen van een reactie, foto's, UPDATE van de uitslagen etc.: klik op 'Lees meer'

Uitslagen

uitslagen_totaal_2009.pdf
Uitslag 'Onder het Zadel'
Uitslag 'Mennen'

UPDATE: Het schoonste geheel voor onder het zadel is gewonnen door het tafelvoetbal dat werd uitgebeeld door: 69 Harriet de Boer 70 Anita de Ruiter
Voor de menners was dit de geluksvisjes van Elbrich Steijn en Hilda van Dijk. Deze beide combinaties hebben de unieke Eastermarruters Paarden Spektakel-deken gewonnen.
In de uitslag waren twee derde prijzen te verdelen en tot onze spijt zijn we Dhr. Tjeerd van der Wal met startnummer 116 uit Kollumerzwaag vergeten te huldigen. Hiervoor onze oprechte excuses. Voor de pechvogel van dit spektakel staat er nog een zak biks gereed, deze is voor startnr: 82 Dhr. Nicolai uit Twijzel. Hij sloeg namelijk met zijn combinatie in het grote doolhof over de kop.
Verloting.
De eerste prijs (75 euro) is gevallen op lotnr. 113.
De winnaar kan contact opnemen met Geke Zandstra op tel.nr. 0512-471473

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: