Op zaterdag 15 februari organiseert gemeente Tytsjerksteradiel van 10.00 tot 15.00 uur een Woningmarkt in het gemeentehuis te Burgum. De Woningmarkt is onderdeel van het Woonoffensief Fryslân.

Woonoffensief Fryslân
Van zaterdag 15 februari tot zaterdag 15 maart vindt in de provincie het Woonoffensief plaats. Op zaterdag 15 februari staan de deuren van vele duizenden Friese woningen in de prijsklasse tot 200.000 euro wagenwijd open. Ook in onze gemeente is dit het geval. Daarnaast vindt er deze dag een Woningmarkt plaats op het gemeentehuis.

Kom ook naar de Woningmarkt!
De deelnemers aan de Woningmarkt Tytsjerksteradiel helpen starters op weg naar hun droomhuis. Op de Woningmarkt vindt u veel informatie over welke woningen te koop zijn, mogelijkheden voor energiebesparing, financiering en extra voordelen.
Gemeente, makelaars en banken laten op de Woningmarkt zien wat er mogelijk is voor de startende koper. De publiekshal van het gemeentehuis in Burgum is hiervoor op deze dag geopend. Wij informeren u hier over allerlei regelingen rondom de aankoop en verbouw van een eigen woning.

Open huizendag
Op 15 februari kunt u in de gemeente Tytsjerksteradiel te koop staande woningen tot € 200.000,- bezichtigen. Diverse makelaars werken hier aan mee. U vindt het huizenaanbod, de acties tijdens de Woningmarkt Tytsjerksteradiel en de deelnemende bedrijven op de website www.woonoffensief.nl

fryslan woonoffensief

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: