Betreft in aktiviteit op: 23 november 2017
Information
Publisearre: 04 november 2017 | Kategory: Gemeente
duorsumens

Geef gas met nieuwe energie

Information
Betreft in aktiviteit op: 23 november 2017

23 november themabijeenkomst Energieloket

Aardgas gaat stap voor stap uit woningen verdwijnen. Bij het onafhankelijke Energieloket ‘Bouwen & Wenjen’, in het winkelcentrum in Hurdegaryp, laten ze je zien wat de alternatieven zijn.

‘Geef gas met nieuwe energie’ is het thema van de bijeenkomst op donderdag 23 november. Op die dag is iedereen, tussen 17.00 en 20.00 uur, van harte welkom bij het Energieloket aan de Fuormanderij 3. Is jouw cv-ketel aan vervanging toe? Wil je de HR-ketel vervangen door een warmtepomp of zonneboiler? Meer weten over isoleren, infraroodverwarming, een pelletkachel of zonnepanelen? Een nul-op-de-meter-woning? Over de financiële voordelen? Een ervaringsdeskundige is aanwezig om je te vertellen over wat er allemaal mogelijk is om jouw bestaande woning van het gas af te sluiten en over te schakelen op nieuwe energie. Elk half uur geeft hij een boeiende lezing. Ook zijn er specialisten die alles weten van bijvoorbeeld infraroodverwarming, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Bij hen kun je terecht met al je vragen.

Loop op donderdag 23 november tussen 17.00 en 20.00 uur even bij het Energieloket in Hurdegaryp naar binnen en kom gratis en voor niks te weten hoe gas bij jou thuis plaats kan maken voor stroom uit eigen bron. Voor meer info kijk op energieloket.net

energieloket

logo gemeente Tytsjerksteradiel

 

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!