Ex-inbreker geeft voorlichting in Burgum

Ex-inbreker Evert Jansen geeft dinsdagavond 31 maart voorlichting over woninginbraak. Jansen is bekend van de AVRO tv-serie ‘De Inbreker’ en vertelt over hoe inbrekers te werk gaan. De informatieavond in Burgum is gratis toegankelijk, bovendien is er voor alle deelnemers die zich aanmelden een toepasselijke attentie: een tijdschakelaar.

Voorbeelden

De gemeente Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen willen in samenwerking met de politie het aantal woninginbraken in Noordoost-Fryslân verminderen. Daarom wordt er een informatieavond georganiseerd op 31 maart in De Pleats in Burgum. De ex-inbreker vertelt hier onder andere hoe hij alle gelegenheid kreeg zijn slag te slaan. Hij is ter voorbereiding op de informatieavond de buurt ingegaan om foto’s te maken. Aan de hand van deze foto’s vertelt hij wat er verbeterd kan worden.

Misschien komt úw woning wel aan bod!

Informatieavond
logo-gemeente-tytsjerksteradiel

Eerder in maart vond er een informatieavond plaats in Buitenpost. Door de hoge opkomst en het indrukwekkende verhaal van Jansen was dit een geslaagde avond. Daarom organiseert de gemeente Tytsjerksteradiel eenzelfde informatieavond in Burgum.

De informatieavond wordt gehouden van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Pleats aan de Schoolstraat in Burgum. Na de presentatie is het mogelijk om vragen te stellen aan Evert Jansen en wijkagenten uit de gemeente.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 27 maart via gemeente@t-diel.nl of telefonisch via 14 0511. Vermeld bij de aanmelding met hoeveel personen u komt, uw adres en postcode.
inbeker-inbraak

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: