Information
Publisearre: 17 december 2014 | Kategory: Gemeente
foarsjennings

Afval-app voor Tytsjerksteradiel in gebruik genomen

De Omrin Afval-app voor de gemeente Tytsjerksteradiel officieel in gebruik genomen. Wethouder Houkje Rijpstra en algemeen directeur van Omrin, John Vernooij, gaven het startsein.header-tytsjerksterdiel

Wat kunt u met de Afval-app?
Voor het wat, waar, wanneer en hoe rond afvalinzameling, kunnen inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel de mobiele app raadplegen. De Omrin Afval-app geeft snel en overzichtelijk antwoord op vragen over wanneer welke bak aan de straat gezet moet worden. Ook de scheidingswijzer en informatie over actuele zaken zoals de inzameling van kerstbomen in januari staan in de app. De Afval-app bevat een geïntegreerde Google maps kaart waarop verschillende afvalcontainers zijn aangegeven. Google maakt in de kaart voor Apple apparatuur gebruik van Nederlandstalige plaatsnamen. De gemeente Tytsjerksteradiel werkt er aan ook voor Apple apparatuur Frysktalige plaatsnamen te laten in te voeren.

Downloaden
De nieuwe Omrin Afval-app is een aanvulling op de huidige papieren versie van de afvalkalender die ook in 2015 weer wordt verstrekt. Het grote voordeel van de app is dat gegevens eenvoudig aan te passen zijn. Hierdoor blijft de informatie actueel. De app is eenvoudig te downloaden via de website van Omrin.
Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met mevrouw J. Breembroek van de afdeling Milieu, Bouw en Beheer via telefoonnummer 14 0511 of per e-mail via jbreembroek@t-diel.nl.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:
  • Doarpetoer!
    Informatie
    27 mei 2021

    Doarpetoer!

    Samen met u willen de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel de sociale basis in onze dorpen v... Fierder lêze »

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!