logo Karakteristyk

Doet u mee met de Karakteristykpriis Tytsjerksteradiel 2018? Heeft u vorig jaar uw karakteristieke of uw monumentale pand gerestaureerd?
Dan maakt u kans op de “Karakteristykpriis Tytsjerksteradiel 2018”. Of het nu gaat om een boerderij, rentenierswoning of woudhuisje,
u komt in aanmerking voor de prijs wanneer u uw pand met respect voor de oorspronkelijke architectuur gerestaureerd heeft.
Ook een nieuwe aan- of uitbouw wordt hierop beoordeeld.
Eén van de voorwaarden is dat de verbouwing in 2018 afgerond is.

Een onafhankelijke en deskundige jury zal de restauratie en verbouwing van de aangemelde panden aan de buitenzijde
beoordelen en een advies uitbrengen aan het bestuur van de stichting.

Hoe doet u mee? Wilt u uw pand of dat van iemand anders aanmelden of heeft u vragen over de Karakteristykpriis? Stuur dan een e-mail aan onder vermelding van uw naam en adresgegevens. U kunt een pand tot eind maart a.s. aanmelden.

De prijs De winnaar ontvangt een plaquette en een bedrag van € 500,--

Meer informatie over de Karakteristykpriis en over karakteristieke panden vindt u op de website van de stichting Karakteristyk Tytsjerksteradiel www.karakteristyk.nl

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen