Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Niet iedereen weet precies welke onderwerpen er spelen in de gemeente en wat de standpunten van de politieke partijen hierover zijn. Daarom heeft de gemeente Tytsjerksteradiel een StemWijzer laten maken door ProDemos. De StemWijzer is een stemhulp en berekent met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. De StemWijzer/StimWizer voor Tytsjerksteradiel staat vanaf woensdag 14 februari online op https://tytsjerksteradiel.stemwijzer.nl en is ook in het Frysk in te vullen.

 

De StemWijzer bevat maximaal 30 stellingen. Deze kunt u beantwoorden met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’. De politieke partijen in Tytsjerksteradiel hebben zelf toelichtingen gegeven op hun standpunten in de StemWijzer. Daardoor kunt u gemakkelijk bekijken wat zij van een bepaald onderwerp vinden. Ook kunt u de partijen eenvoudig met elkaar vergelijken.

logo gemeente Tytsjerksteradiel

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen