23 november themabijeenkomst Energieloket

Aardgas gaat stap voor stap uit woningen verdwijnen. Bij het onafhankelijke Energieloket ‘Bouwen & Wenjen’, in het winkelcentrum in Hurdegaryp, laten ze je zien wat de alternatieven zijn.

‘Geef gas met nieuwe energie’ is het thema van de bijeenkomst op donderdag 23 november. Op die dag is iedereen, tussen 17.00 en 20.00 uur, van harte welkom bij het Energieloket aan de Fuormanderij 3. Is jouw cv-ketel aan vervanging toe? Wil je de HR-ketel vervangen door een warmtepomp of zonneboiler? Meer weten over isoleren, infraroodverwarming, een pelletkachel of zonnepanelen? Een nul-op-de-meter-woning? Over de financiële voordelen? Een ervaringsdeskundige is aanwezig om je te vertellen over wat er allemaal mogelijk is om jouw bestaande woning van het gas af te sluiten en over te schakelen op nieuwe energie. Elk half uur geeft hij een boeiende lezing. Ook zijn er specialisten die alles weten van bijvoorbeeld infraroodverwarming, zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Bij hen kun je terecht met al je vragen.

Loop op donderdag 23 november tussen 17.00 en 20.00 uur even bij het Energieloket in Hurdegaryp naar binnen en kom gratis en voor niks te weten hoe gas bij jou thuis plaats kan maken voor stroom uit eigen bron. Voor meer info kijk op energieloket.net

energieloket

logo gemeente Tytsjerksteradiel

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen