Het consultatiebureau en het Jeugdteam van Burgum zijn verhuisd. Vanaf 29 september 2015 kunnen ouders met hun kinderen voor een bezoek aan het consultatiebureau en voor vragen over opvoeden en opgroeien voor jeugdigen tot 18 jaar terecht in het Torentje van CBS de Arke op de Tjalling H. Haismastraat 7B en 7A in Burgum.

Nieuwe locatie
Het consultatiebureau van GGD Fryslân Jeugdgezondheidszorg en het Jeugdteam zijn op de nieuwe locatie aan de Tjalling H. Haismastraat onderdeel van de nieuwe Bernecampus van Burgum. GGD Fryslân en het Jeugdteam werken graag op een locatie waar kinderen, gezondheid en vragen over opvoeden en opgroeien samenkomen, zoals bij deze Bernecampus.

Bernecampus
Zo’n 2 à 3 jaar geleden kwamen de Gemeente Tytsjerksteradiel, de openbare basisschool 't Partoer en de christelijke basisschool De Arke met het idee om een Bernecampus in Burgum te ontwikkelen. Naast de beide scholen, het consultatiebureau en het Jeugdteam maken ook de kinderopvang en peuterspeelzaal van Kinderwoud deel uit van de Bernecampus. Daarnaast is er ook een koppeling met het nabijgelegen zwembad.

 logo tyts

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen