In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de brug Eastermar over de Lits in de Teije Tolstraat zal deze enige tijd gestremd zijn voor al het weg- en scheepvaartverkeer.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 september en van woensdag 25 op donderdag 26 september. De brug is dan vanaf 20.00 uur tot ca. 6.00 uur gesloten voor al het verkeer, dus ook voor fietsers en voetgangers. Tijdens deze periode moet het verkeer omrijden via Jistrum/Noardburgum. Deze omleidingsroute wordt door middel van borden aangegeven.

De werkzaamheden kunnen enige geluidsoverlast veroorzaken voor omwonenden. Uiteraard proberen we dit zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen uw begrip voor de overlast door de stremming.

Gemeente Tytsjerksteradiel
brug

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen