Mobiele website voor toeristen en inwoners Tytsjerksteradiel

Op donderdag 24 mei lanceerde de gemeente Tytsjerksteradiel haar mobiele website. Deze versimpelde website, speciaal gemaakt voor smartphones en tablets, richt zich vooral op toeristen en inwoners die onderweg zijn in Tytsjerksteradiel. De website is te vinden op
www.t-diel.nl/mobiel
tytsjerksteradiellogo 

Handig voor toeristen
Toerisme is een belangrijke sector in Tytsjerksteradiel. De gemeente telt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Door middel van de mobiele website is het voor toeristen veel gemakkelijker om informatie over de gemeente te zoeken en te bekijken. Zij kunnen de vele bezienswaardigheden, wandelroutes, overnachtingsmogelijkheden, gevonden voorwerpen en bijvoorbeeld de openingstijden van de
zwembaden raadplegen. Maar toeristen kunnen de mobiele website ook gebruiken om te kijken welke evenementen plaatsvinden tijdens hun verblijf in de gemeente.

En gemak voor eigen inwoners
Via de mobiele website kunnen inwoners gemakkelijk actuele nieuwsberichten en (weg) werkzaamheden bekijken, of meer te weten komen over de bezienswaardigheden in hun woonomgeving.
Een inwoner die een melding over de leefomgeving wil doen, bijvoorbeeld over een losse stoeptegel of rondzwervend afval, kan dit nu (ter plekke) doen via een simpel formulier op de mobiele website.
Daarnaast worden ook de meestgestelde vragen aan de gemeente op de mobiele website getoond.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen