Sportief bewegen in Eastermar.
'Meer Bewegen voor Ouderen' van KEARN Welzijn biedt mensen van 50 jaar en ouder de gelegenheid deel te nemen aan een vorm van sport die past bij de persoonlijke mogelijkheden en wensen. 'Meer Bewegen voor Ouderen' activiteiten zijn voor veel ouderen toegankelijk door de spreiding over meerdere dorpen en een lage contributie. Bovendien biedt 'Meer Bewegen voor Ouderen' ook gelijk de gelegenheid tot gezelligheid en leuke contacten, want de activiteiten vinden plaats in groepsverband. 'Meer Bewegen voor Ouderen' is een verzamelbegrip voor verschillende sportactiviteiten. Bij u in Eastermar in ‘t Hoekje wordt er gymnastiek gegeven. De lessen zijn elke maandag van 10.00 tot 10.45 uur. Tevens is er op deze locatie ook Volksdansen elke dinsdag van 13.30 tot 15.00 uur. De begeleiding van de gymnastiek en het volksdansen is in handen van een professionele docent. Er is in t Hoekje ook een koersbalgroep actief. Elke maandag van 14.00 tot 15.30 uur
Kijk voor meer informatie op http://www.kearn.nl/. Neem de stap en doe eens vrijblijvend mee aan een proefles. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Margo Koster, KEaRN; tel 0511-465200.
Beweging

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen