×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

... prachtig.

Afgelopen zomervakantie bezochten wij met onze motorboot het haventje van Eastermar en zijn hier een paar dagen blijven liggen.
Wat prachtig hier zeg, wij hebben nog kleine kinderen (3 en 5) en die kunnen hier prachtig spelen, onze kinderen hadden al snel vriendjes gemaakt.
Het meest bijzondere vonden we toch wel het spontane bezoek van een paar jonge meiden die verkleed en wel een soort toneelstukje opvoerden en hiermee de kinderen vermaakten met zingen, schatzoeken en spelletjes. Zo heeft Eastermar op ons maar vooral ook bij onze kinderen een onvergetelijke indruk achter gelaten.
En over het sanitair ook alle lof, vooral de invalidendouche is ook erg in trek bij ouders met kinderen, de andere douches waren wel wat krap bemeten maar schoon en netjes.
We hebben overigens ook nog gefietst in de prachtige omgeving, Burgum bezocht thv Jistrum een ijsje gekocht bij een pas geopende mini-camping waar de kinderen schapen mochten voeren en bij het varken mochten kijken.
Wij zullen zeker reclame maken voor de mooie haven en de mooie omgeving en komen vast weer eens terug.
zomervakantie2009_044

Hedzer, Sjieuwke, Joline en Hendrik Kooistra
Workum

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen