Information
Publisearre: 07 april 2015 | Kategory: Doarpsûntwikkelings
foarsjennings it BetterSkip

Plannen huisartsenpraktijk 'It Betterskip'

‘It Betterskip’

De ontwikkeling van de plannen voor de nieuwe locatie van de Eastermarder huisartsenpraktijk is in volle gang. Op het adres E.M. Beimastrjitte 69 (voormalig kerkgebouw de Buorren en ’t Hoekje) zullen binnenkort de werkzaamheden beginnen. Kerk en bijgebouwen worden flink opgeknapt en verbouwd en krijgen als 'medisch centrum' een nieuwe bestemming en een nieuwe naam: It Betterskip.

betterskip

De naam van de vernieuwbouwde locatie drukt uit dat dit een plek is waar men terecht kan voor zorg en gezondheid: een weg naar ‘beterschap’. De wens 'beterschap!' wordt immers ook welgemeend geuit tegen mensen die kampen met gezondheidsproblemen. 

In de nieuwe Eastermarder medische praktijk ‘It Betterskip’ krijgt naast de apotheekhoudende huisartsenpraktijk van P. Wiersema een vestiging van Fysiotherapie 'Yn ’t Doarp' onderdak. Die fysiotherapiepraktijk zal in Eastermar, naast fysiotherapie, ook fitness aanbieden.

We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich:

Werom nei de foarige side

 
 

Foar redakteuren:

Sykje:

Friese tekst vertalen:

Kopieer de tekst en plak deze in de 'Oersetter'.

Eastermar.nl en privacy

Doarpsside Eastermar.nl pleatst 'cookies' foar in optimale wurking en it byhâlden fan de statistiken. Graach jo akkoart!