'it BetterSkip' heeft een logo én een website

Om alvast meer bekendheid te geven aan 'it BetterSkip', de nieuwe locatie voor zorg en gezondheid te Eastermar, hebben we een logo en een website laten ontwikkelen. Zo kunt u nu al op de hoogte raken van de huidige én toekomstige diensten in het nieuwe zorgcentrum.

Ons nieuwe logo
logo it Betterskip

Er is gekozen voor de symboliek van water. Water is niet alleen een element waar een schip op drijft, maar ook een element dat men associeert met reinheid en hygiëne. Water staat ook voor leven en vruchtbaarheid. In het woordje ‘it’ is een anker te herkennen. Een anker staat voor hoop, veiligheid en houvast.

Een uitgebreide analyse van het logo vindt u op de website van de ontwerpers, Studio Staalkaart.

Website www.itbetterskip.frl

Gezien de Friese naam van ons centrum, maar ook hoe we als dienstverlener midden in de Friese samenleving staan, hebben we ervoor gekozen om de nieuwe Friese extensie .frl te gebruiken in plaats van de gebruikelijke .nl. De website biedt een overzicht van alle diensten die we nu en in de toekomst gaan aanbieden. Het aantal diensten zal waarschijnlijk nog worden uitgebreid en als daar nieuws over is, dan kunt u daar meer over lezen via www.itbetterskip.frl.

www.itbetterskip.frl

Het fitness- en fysiotherapiegedeelte van 'it BetterSkip' is klaar en al in vol bedrijf. De voormalige kerkzaal staat nu in de steigers en Bouwbedrijf Swart is hard aan het werk om de verbouwing te realiseren. U kunt de verbouwing volgen via onze nieuwsrubriek op de website.

it BetterSkip
E.M. Beimastrjitte 69
9261 VH Eastermar

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen