Er is in de afgelopen tijd veel werk verzet op 'it Breed': de nieuwe plek voor de Broekophâlder, de pleintafel om de kastanjeboom met 20 verplaatsbare zitelementen en een informatiebord.

Op de website van Eastermar zijn de ideeën voor deze ontmoetingsplaats en het shared spaceconcept van 'it Breed' met foto’s toegelicht door Jan Wind. http://www.eastermar.nl/verenigingen/fer-foar-doarpsbelang/doarpsbelang-nijs/2868-dorpspleinrenovatie-bijna-klaar We zijn trots op het resultaat.

Graag nodigen wij u daarom uit voor de officiële opening van ons vernieuwde Breed op zaterdag 22 augustus a.s. om 18.00 uur, in aansluiting op het 'Beachbarren'. De openingshandeling zal verricht worden door wethouder Houkje Rijpstra, omlijst door lokale talenten op het gebied van dans onder leiding van Froukje Schotanus en muziek van de band 'Compromise'.

Klik hier voor het persbericht

tafel t Breed

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen