‘It Betterskip’

De ontwikkeling van de plannen voor de nieuwe locatie van de Eastermarder huisartsenpraktijk is in volle gang. Op het adres E.M. Beimastrjitte 69 (voormalig kerkgebouw de Buorren en ’t Hoekje) zullen binnenkort de werkzaamheden beginnen. Kerk en bijgebouwen worden flink opgeknapt en verbouwd en krijgen als 'medisch centrum' een nieuwe bestemming en een nieuwe naam: It Betterskip.

betterskip

De naam van de vernieuwbouwde locatie drukt uit dat dit een plek is waar men terecht kan voor zorg en gezondheid: een weg naar ‘beterschap’. De wens 'beterschap!' wordt immers ook welgemeend geuit tegen mensen die kampen met gezondheidsproblemen. 

In de nieuwe Eastermarder medische praktijk ‘It Betterskip’ krijgt naast de apotheekhoudende huisartsenpraktijk van P. Wiersema een vestiging van Fysiotherapie 'Yn ’t Doarp' onderdak. Die fysiotherapiepraktijk zal in Eastermar, naast fysiotherapie, ook fitness aanbieden.

We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen