×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 78 niet laden

Het bestuur van Doarpsbelang is vanmorgen (maandag 10 augustus) gewaarschuwd door een ambtenaar van de Provinsje dat er bij It Swimplak in Eastermar nu waarschijnlijk ook blauwalg is geconstateerd. Er is al een waarschuwingsbord geplaatst. Vanmiddag heeft it Wetterskip een test uitgevoerd en pas donderdag (13 augustus) a.s. kan er geconstateerd worden of het verboden is daar te gaan zwemmen. De tekenen lijken echter in die richtig te wijzen. Voorzichtig dus! Vooral voor de kinderen! Het water is behoorlijk groen en dus eigenlijk ook zeer onaantrekkelijk om erin te springen.<

Update donderdag 13  augustus:<

De provinsje hat ús witte litten dat we wer swimme kinne yn 'e Burgumer Mar. It wetter is wer skjin, dat wol sizze: gjin blau-alch mear.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

© 2000 - 2020 Stipe troch de Ondernemers Vereniging Eastermar (OVE)
     
Nei boppen