Zaterdag 8 juni zal op sportcomplex De Burgerkamp een unieke voetbalwedstrijd gespeeld worden. Na afloop van het jeugdtoernooi overdag zal namelijk een team van oud-eersteselectiespelers (Alde Harten) de strijd aanbinden met V.V. Eastermar 1, het eerste van nu. Rond deze wedstrijd zamelen organisatoren Lodewijk Tillema en Josse Postma geld in voor de Hartstichting.

In aanloop naar deze dag belde Josse Postma met 3FM ochtend-DJ Giel Beelen, die de ‘Alde Harten’ de ruimte bood om het verhaal kort toe te lichten en een kwartier lang het geluid van 3FM te bepalen in de rubriek 15 Minute Request. Het fragment is terug te luisteren via YouTube: Klik hier

De organisatie zal de komende tijd doorgaan met het vertellen en verspreiden van het verhaal rond dit evenement, met als ultiem doel zoveel mogelijk mensen langs de lijn te krijgen voor een heerlijke voetbalmiddag /-avond en daarnaast een mooi bedrag in te zamelen voor de Hartstichting.

Meer weten over de actie? Klik dan hier
De actie financieel ondersteunen? Klik hier

V.V. Eastermar
Roel van der Ploeg
Sytskelân 58
9261 VB Eastermar
06/50224051 - 0512-471646

 

ahxjb-ava-hartje-rood small

 

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen