Met stille trom heeft Herbergh de Parel deze week, net voor de Pasen, zijn deuren geopend. De officiële opening volgt een paar weken later.
Na drie maanden intensief verbouwen is het even knipperen met de ogen wanneer men voor het eerst bij 'de Parel' binnenkomt. Er is sprake van een totale metamorfose. Warme terratinten, donkerbruin houtwerk en sfeervolle verlichting zorgen voor een gezellig en smûk café-restaurant. Eigenaar/kok Martin van der Veen presenteert met plezier zijn met zorg samengestelde menukaart. Ook visliefhebbers en vegetariërs kunnen in de Herbergh uitstekend terecht.
Mede-herbergierster Jetty van der Veen serveert op verzoek een heerlijk Belgisch biertje van de tap; al weer een reden om de komende Paasdagen eens een bezoek aan dit nieuwe etablissement te brengen. Wie alleen nieuwsgierig is of even wil kennis maken, is natuurlijk ook van harte welkom.
Op 16 april zal de officiële opening zijn. Tot die tijd hebben de familie van der Veen en het nieuwe personeel even de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten om de slogan 'Uw ambiance voor sfeer en gezelligheid' geheel waar te kunnen maken.
E.M. Beimastrjitte 15, 9261 VG Eastermar, tel: 0512-472600
www.herberghdeparel.nl
-
- Informatie
- 18 april 2025
Pop-up camping tijdens Ea Bloeiwike
Pop De leukste en voordeligste vakantie vier je in eigen dorp tijdens de EaBloeiwike (16 – 23 aug)op... Fierder lêze » -
- Informatie
- 17 april 2025
De Bus MEIVAKANTIE tour komt op 23 april in Eastermar
Beste ouders! Tijdens de meivakantie volgende week organiseert het jongerenwerk weer een bustour! Dit... Fierder lêze » -
- Informatie
- 17 april 2025
Utnûging ynformaasjejûn Iepenloftspul 2026
Ea komt it wetter It begjinYn 2024 siet in groepke doarpsgenoaten noflik byïnoar op it doarpsfeest,... Fierder lêze » -
- Informatie
- 16 april 2025
Voorbereiding pluktún in volle gang
Volop activiteiten op de Iterstún. Het pluktúngedeelte op de Iterstún wordt voorbereid. De biologisc... Fierder lêze »
-
- Informatie
- 08 oktober 2024
Groene Michelin Ster voor Mearkas
Eastermar feliciteert Kees Meinderts, Christiaan Steijn en personeel Op de site van de Michelin Guid... Fierder lêze »