In 2018 bestaat het bedrijf ACCES catering van ondernemer Christiaan Steijn tien jaar. 

ACCES catering richt zich op het verzorgen van partycatering voor particulieren en bedrijven. Van buurtbarbecue tot bedrijfsopening, van broodjes voor lunch of ontbijt tot de gehele catering bij een bruiloft of andere gelegenheid, ACCES catering verzorgt het. Al tien jaar!

Hoe het begon
Al op jonge leeftijd schreef eigenaar Christiaan Steijn zijn bedrijfsplan voor ACCES catering.
Christiaan: "Dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden stond rond mijn 15de al als een paal boven water. Na het volgen van de hotelschool, de Grolsch Horeca Academie en ruim acht jaar horeca-ervaring in verschillende bedrijven, vond ik het tijd om deze stap te zetten. Vanuit Rij- en Mencentrum Heechsân in Eastermar heb ik de mogelijkheid gekregen om te starten." 

10 jaar
"De afgelopen jaren heb ik veel geleerd. Afspraken nakomen, kwaliteit leveren. Alles op een originele manier doen, dat is waar ik voor sta!" Behalve mondeling of via de telefoon zijn bestellingen ook gemakkelijk online te doen. Om een feest compleet te maken kan men los of in combinatie met andere producten van ACCES catering materiaal huren zoals statafels of servies. Dit gebeurt nu niet meer vanuit Rij- en Mencentrum Heechsân maar vanuit Hotel Meerzigt aan de E.M. Beimastrjitte te Eastermar.

Een goede match
Naast cateraar mag Christiaan zich sinds twee en een half jaar namelijk ook hotelier noemen van het prachtige Meerzigt Eastermar. Christiaan: "Voor de eigenaren van Meerzigt heb ik vaak de catering mogen verzorgen. Zij waren op zoek naar iemand die het hotel over wilde nemen en zij hebben mij daarvoor benaderd."
Hotel Meerzigt is een klein hotel op een prachtige locatie met een mooie bar en een geschikte vergaderzaal. Als het weer het enigszins toelaat wordt de tuin betrokken bij de bijeenkomsten en feesten.
"We hebben hier vaak bijeenkomsten waarbij ik als cateraar zelf de hapjes en drankjes verzorg. De gast ervaart het als zeer positief wanneer alles op één plek geregeld kan worden. Een goede match!" 
Het hotel ontvangt veel lovende reviews en heeft op booking.com het cijfer 9,3 gekregen.

christiaan1

 

meerzigth2

Oar doarps- en ferieningsnijs:
Ek nijsgjirrich: