×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden
Eastermar - Zondag 15 februari a.s. om 15.00 uur treedt op in ‘Theater Meerzigt' te Eastermar het muzikale gezelschap Dionysus.

Het trio laat nummers horen van een aantal bekende componisten, waaronder veel werken van de wereldberoemde Argentijnse componist en bandoneonist Astor Piazzolla.

Dionysus bestaat uit de accordeoniste Geppy Haarsma, violiste Irene de Boer en pianiste Siet Dunselman. Ze laten zich inspireren door de Tango Nuevo, klassieke muziek en wereldmuziek. Het programma in Theater Meerzigt zal een prachtige mix zijn van deze muzikale invloeden.

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Voor reserveringen: 0512-472190 of 0512-471232. Emailen mag ook naar:

Voor meer informatie zie de  "Theater Meerzigt Nieuwsbrief"


Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen