×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Eastermar – Zaterdagavond 27 september a.s. begint het nieuwe theaterseizoen voor ‘Theater Meerzigt’ in Eastermar. Theater Meerzigt is een initiatief van een aantal Eastermarders die vorig jaar gestart zijn met het organiseren van theatervoorstellingen. De doelstelling is om een zo breed mogelijk aanbod van culturele programma’s te brengen op het gebied van poëzie, diverse muziekstijlen, cabaret, toneel etc. én de theaterbezoekers kennis te laten maken met de veelkleurigheid van oude en nieuwe culturele uitingen uit binnen- en buitenland. Vanwege het grote succes vorig jaar, zal er nu getracht worden om maandelijks een programma te brengen.

Op de eerste theateravond van het nieuwe seizoen, 27 september, zal de Friese dichter, zanger, en verteller Bennie Huisman optreden met het programma ‘Wettersang’. Een muzikaal theatraal programma over Liefde en Verlangen. Liefde voor het zeilen en het varen, voor boten, voor 'de vrouwen van het water'. Verlangen naar de verre kimmen die al dan niet te bezeilen zijn. En naar de geliefde die achterblijft of op de wal staat te wachten. ‘Leafde en Leed’

Het programma, dat twee maal drie kwartier duurt, begint om 20.00 uur. De entreeprijs is € 10,- euro, en dat is inclusief een kopje koffie bij ontvangst en in de pauze een hapje en drankje. Kaarten zijn te bestellen via 0512-472190 of 0512-471232. E-mailen mag ook naar: .

Klik hier voor de theater meerzigt nieuwsbrief 5-1

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen