×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Het zevende beachbarren is ook weer een groot succes geworden. Vanaf 9 uur was het Breed afgesloten en werden de velden klaargemaakt. Vlak voor 2 uur kwamen de gekleurde beachboys op het breed aan en konden de ongeveer 150 volleyballers aan de slag.

herschaalde kopie van dsc_5313.jpg

Fanatiek werd er gestreden met prachtige spannende partijen. Tussen de Doordrukkers en Koeien en Pillen hing de finaleplaats zelfs af van één punt. Beal miste de finale door onderling resultaat. Dus spanning genoeg. Maar het sportieve element was overal het belangrijkste. In een mooie finale tegen de Doordrukkers werden de Okki's de terechte kampioen.

herschaalde kopie van dsc_5366.jpg

Na het volleyballen gingen we met ongeveer 100 mensen aan de bruine bonen, wat zich na een middag hard sporten goed liet smaken. De complimenten aan de mensen van de Parel.

herschaalde kopie van dsc_5385.jpg

Het belangrijkste was evenwel het prachtig weer, waardoor we de hele middag en avond buiten konden zijn.

Al met al een sportieve, zonnige en ontspannen middag en avond.

Een ieder die op wat voor manier heeft meegewerkt nog bedankt en als u maandagavond nog wat tijd over heeft kom dan even mee helpen opruimen. We beginnen om 7 uur.

Klik hier voor een beeldverslag.

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen