kerstborrel en snertbarren
Wij nodigen iedereen graag uit voor de Kerstborrel & Snertbarren bij Meerzigt Eastermar op vrijdag 20 december. Dit in plaats van de kerstmarkt zoals we vorig jaar organiseerden. Neem uw kinderen gerust mee! Wij zorgen voor een voorzaal vol knutselspullen, tekenspullen, bioscoop én de kids mogen kerstkoekjes bakken!

Voor u is er lekkere Gluhwein, de mooiste speciaalbieren, lekkere wijn of (h)eerlijke sapjes. De vuurhaarden staan aan en natuurlijk zorgt Christiaan van ACCES Catering voor iets lekkers op tafel. De grill gaat aan én is er Snert van het Snertbarren.

De toegang is gratis! U bent welkom vanaf 17.00 tot 21.00 uur (of later..).

En.. wie maakt de beste snert van 2019?

We dagen u tijdens de Kerstborrel ook uit om deel te nemen aan het Snertbarren!

  • ·Stap 1: haal alle keukengerei uit de lades en maak thuis een ”beste pan” snert (met vlees en/óf vegetarisch);
  • ·Stap 2: zorg voor warmhouder op gas, waxine, bain-marie of op een andere manier (of huur deze via ACCES catering).

Alle soorten snert worden beoordeeld door de samengestelde jury. Om 20.00 uur volgt de prijsuitreiking voor de beste Snert én de beste Vega-Snert.

Bezoekers van de Kerstborrel en het Snertbarren kunnen voor € 2,50 een kop snert kopen. Een liter kopen kan ook, voor € 5,-. Net als voorgaande jaren willen wij de opbrengst graag aan een goed doel doneren; Dit jaar is dit Enerzjyk Eastermar waarmee projecten voor het dorp worden ondersteund.

Opgeven voor het Snertbarren? Vul het formulier in op www.meerzigt-eastermar.nl of stuur een e-mail naar !

Tot 20 december, groet

Team Meerzigt

Kontakt mei Eastermar.nl

inloggen redacteuren

Tekst laten voorlezen

Wanneer u een Friese tekst niet goed kunt lezen, dan is er de mogelijkheid om het artikel te laten voorlezen. Druk dan bovenaan het artikel op 'Harkje'.
Knopo om een artikel te beluisteren

Ook bestaat er de optie om alleen een bepaald stukje tekst te beluisteren. Selecteer dan de beoogde tekst en druk op het luisterknopje.
Deze voorleesfunctie is mede tot stand gekomen dank zij de AFûK.
Complete uitleg »

     
Nei boppen